Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ насмішила нова тактика штурмів окупантів на Запорізькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ насмішила нова тактика штурмів окупантів на Запорізькому напрямку

Росіяни на Запорізькому напрямку вигадали нову тактику штурмів позиції українських захисників, про це в ефірі телемарафону повідомив спікер ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій

7 березня 2024, 18:40
Поділіться публікацією:

Як розповів Лиховій, окупанти на Запорізькому напрямку почали активно використовувати для штурмів квадроцикли.

ЗСУ насмішила нова тактика штурмів окупантів на Запорізькому напрямку

Росіяни на квадроциклі

"Ми вже спроби наступу росіян на Запорізькому напрямку називаємо "колимажні м'ясні штурми",
— сказав речник "Таврії".

За його словами, росіяни використовують квадроцикли із двох причин. По-перше, вони допомагають швидко пересуватися на полі бою. По-друге, на цьому напрямку у росіян геть зовсім бракує танків та бронемашин, вони повністю вбиті. Саме тому, підкреслив Лиховій, росіяни прийняли рішення проводити штурми на квадроциклах.

Як повідомив речник "Таврії", Сили оборони, наприклад, тільки вчора знищили два квадроцикла. Якщо ж говорити за більш довший час, то протягом кількох тижнів українськими військовими було знищено понад два десятка квадроциклів, підкреслив Лиховій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти на Запорізькому напрямку вигадали "фішку" задля швидкого пересування і почали використовувати квадроцикли. При цьому військові відзначали, що раніше росіяни їх використовували для евакуації поранених з поля бою, а тепер же змінили їх призначення. В Силах оборони відзначили, що на користь квадроциклів грає те, що вони швидку та малошумні. Проте, там відзначають, що цей транспорт погано захищений, тому стане легкою ціллю для українських військових.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що ситуація на фронті напружена, особливо на Авдіївському напрямку. Там окупанти знову почали використовувати КАБи та постійно проводять штурми, щоби відтіснити Сили оборони та закріпитися на певних територіях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 березня 2024, 19:29

Знов цирк-95 нацистської пропаганди. Ми вже по бандерівськи пихато реготали і над їх наступами і над їх оборонними укріпленнями. Чули і про парад у Криму і кофе (корумповані Гелетей і Буданов). І наше програшне командування з православними бубнами та обнімашками з Фюрером: обіцяло(є) як їх ніхто не зупинить та як вони готують потужний наступ 2024. Корумпований Зе - кордони 1991 обіцяв. Чи ми помилились і то насправді була маленька зелена мавпочка з цифрами на паличці, як у геноцидника Нетаньяху був дід на паличці? Вони не вчаться і не змінюються. Знов і знов надихають на боротьбу брехнею, бо всі наступні гірше за попередніх - такий приклад отримували, та IQ усе меньше. Справжніх стратегічних успіхів немає. Так і живуть в часах Гитлера Леніна Бандери Каддафі ... Програли, бо не хотіли змінюватись та і не здатні!

вв

7 березня 2024, 19:13

Клоуны если вам гандонам смешно, то наступайте, а не обсирайтесь!


Новини