Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вигадали швидкий спосіб пересування на фронті. Що тепер робитимуть ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вигадали швидкий спосіб пересування на фронті. Що тепер робитимуть ЗСУ

Росіяни придумали нову «фішку», яку почали використовувати для швидкісних атак на Сили оборони. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій. За його словами, мова йде про квадроцикли

22 лютого 2024, 12:46 comments3132
Поділіться публікацією:

Росіяни на запорізькому напрямку придумали нову "фішку", щоб проводити більш активні атаки на позиції Сил оборони, повідомив в ефірі телемарафону Лиховій. За його словами, окупанти і далі намагаються штурмувати позиції ЗСУ невеликими піхотними групами, проте тепер вони починають застосовувати квадроцили. Як підкреслив Лиховій, протягом двох днів Сили оборони знищили чотири таких "засоби пересування" загарбників.

Окупанти вигадали швидкий спосіб  пересування на фронті. Що тепер робитимуть ЗСУ

Дмитро Лиховій

Лиховій повідомив, що раніше окупанти використовувати квадроцили для евакуації поранених, але не для бойових дій, оскільки вони не мають достатнього захисту. Проте перевагами квадроциклів є те, що вони маневрені, малошумні, а основне – швидкі, підкреслив речник "Таврії".

При цьому Лиховій підкреслив, що на кожну дію окупантів Сили оборони знаходять протидію. За його словами, військові швидко навчилися вражати росіян навіть на квадроциклах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що росіяни збудували 30-кілометровий "цар-потяг", щоб перешкодити просуванню ЗСУ. Як повідомив військовий експерт Петро Черник, ця ідея для окупантів, на жаль, буде успішною. За його словами, окупанти вдосконалюються, щоб завадити наступу Збройних сил України. У цьому контексті він згадав будівництво окупантами так званого "цар-потягу", який має 30 км і складається із понад 2000 вагонів. Як говорить Черник, якщо окупанти приварять цю конструкцію дот рейок і залиють бетон, а потім встановлять "вогневі гнізда", то вона стане надзвичайно серйозною перепоною, яку не зможуть пробити дрони з бойовими частинами 5-7 кілограмів. Також, додав він, не допоможуть і HIMARS, адже ракети до нього коштують мільйони доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 лютого 2024, 13:06

Знов вони на крок попереду! Це є індикатором свободи - покірні нацизму раби не творять. Чим більше волі тим більше творчості. Бандерівська ментальність - це сильна тоталітарна рука. Єдине що вона дозволяє використовувати так це старе лахміття: мова віра вишиванка співанка корупція... Триматись за старе понад усе!


Новини