Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ нанесли нищівний удар по символу рашистів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ нанесли нищівний удар по символу рашистів

Рашисти похвалялися ним протягом останньої доби

24 жовтня 2023, 22:26
Поділіться публікацією:

Прапор Росії та червоний стяг 114-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ, які рашисти встановили на авдіївському териконі, знищені за допомогою атаки дрону. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на українського журналіста Юрія Бутусова.

ЗСУ нанесли нищівний удар по символу рашистів

За мить до знищення

"З українського терикона біля Авдіївки демонтовано прапори Росії та 114-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ. Зараз ця ділянка фронту перебуває у "сірій зоні", противник там закріпитися не може, адже висота прострілюється нашими вогневими засобами", — зазначає Юрій Бутусов.

Спалили російські прапори бійці підрозділу аеророзвідників та операторів FPV-дронів Shadow, що віднедавна підсилив українські позиції під Авдіївкою.

Нагадаємо, що ворог останніми тижнями активно атакує Авдіївку, намагаючись оточити тут Сили оборони або захопити панівні височини. Зокрема, ворог атакував шлакові відвали Авдіївського  коксохиму, які умовно називаються "Терикон". Зазнавши значних втрат супротивник зміг встановити тут два невеликі прапори.

Разом з тим, щодня на цій ділянці фронту українські захисники знищують сотні одиниць техніки ворога, щоденний лік на пошкоджені чи знищені танки супротивника йде на десятки.

Тим часом, Зеленський звернувся до жителів Севастополя: що пообіцяв. Голова української держави звернувся до жителів Севастополя, Криму та інших окупованих територій.

Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так. Пєсков лише спровокував нову хвилю насмішок.

А журналісти розповіли п'ять неймовірних фактів про котів, які вас здивують. Котам сняться сни, вони люблять купатись, а деякі ласощі для них отрута. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини