Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський звернувся до жителів Севастополя: що пообіцяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до жителів Севастополя: що пообіцяв

Голова української держави звернувся до жителів Севастополя, Криму та інших окупованих територій

24 жовтня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Звертаючись цього вечора до українців, Володимир Зеленський наголосив на тому, що Україна не залишить окупантам ані своїх територій, ані своїх людей. Окремо, президент згадав мешканців Криму та Севастополя. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський звернувся до жителів Севастополя: що пообіцяв

Зеленський

"Хочу зараз окремо сказати всім нашим людям у Криму, в Севастополі, в усіх окупованих районах півдня та сходу нашої держави – у поки що окупованих районах. Дорогі українці! Усі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди, — заявив Зеленський, торкаючись теми парламентського саміту "Кримської платформи". — Я знаю це. Україна поверне свою територію, своїх людей. Ми нікого окупантам не залишимо. І всіма засобами працюємо заради того, аби ця війна завершилася поразкою окупантів". 

Нагадаємо, що після анексії Криму та Севастополя в 2014 році, а згодом — захоплення в 2022 році частини Запорізької, Херсонської областей та Донбасу — РФ внесла до своєї конституції зміни. Згідно них, ці території є суб'єктами Російської Федерації. Наразі зусилля російської дипломатії спрямовані на визнання цих "реалій на землі" з боку України. Зокрема, це є однією з головних умов, які висуває Росія, говорячи про мирні переговори та зипинку бойових дій.

Позиція України щодо цього незмінна — відновлення територіальною цілісності України у кордонах 1991 року, включно з Кримом та Севастополем.

Тим часом, Трамп хоче вивести США з НАТО. У Байдена відповіли на зухвалі заяви Трампа і наголосили, що він підлабузнюється до Путіна та інших диктаторів.

Україна потрапила до "пекельного" рейтингу. Податкову систему країни зарахували до однієї знайгірших у світі.

А Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою. Молодший Меладзе вважає, що у них були сімейні розбіжності.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини