Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ можуть взяти російську армію у Бахмуті у напівоточення, але є умова
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ можуть взяти російську армію у Бахмуті у напівоточення, але є умова

Російські окупанти в районі Бахмута зіткнулися з проблемою логістики

30 вересня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

ЗСУ можуть взяти російські війська в Бахмуті у напівоточення. Але, щоб реалізувати цю мету нашим військовим треба відбити у окупантів північний фланг, що біля міста. Там  в окупантів вже є проблеми з логістикою, бо ЗСУ обстрілюють трасу Бахмут – Горлівка. Про це повідомив представник Східного угруповання Ілля Євлаш в ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом.

ЗСУ можуть взяти російську армію у Бахмуті у напівоточення, але є умова

Війська РФ у Бахмуті можуть потрапити в напівоточення (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що російські війська потраплять у напівоточення, коли ЗСУ вдасться відбити північний фланг на Бахмутському напрямку.

"Ворог розуміє всю важливість північного флангу біля Бахмута, бо його втрата може призвести до вже реального напівоточення, а не тільки вогневого. Далі це може призводити до різних наслідків, звичайно, ворогу буде важче оборонятися, коли з усіх боків будуть наші сили", — заявив Євлаш.

Також він повідомив, що окупанти на північному фланзі використовують тактику динамічного захисту і намагаються атакувати. Але вони мають проблеми в логістиці, бо ЗСУ тримають під вогневим контролем трасу Бахмут – Горлівка.

"Це ускладнює їм використання цієї артерії, ворог намагається використовувати інші логістичні маршрути, зокрема, що ведуть з тимчасово окупованої території", — повідомив Ілля Євлаш.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США розповіли, яке місто готовий віддати Кремль, щоб посилити Мелітополь. Російське військове командування ймовірно готове пожертвувати деякими позиціями на півдні та сході, щоб зміцнити Мелітополь та Бердянськ.  Про це йдеться в оновленому звіті американського Інституту вивчення війни. Аналітики у своїх аргументах посилаються на затвердження одного з російських інсайдерських джерел. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини