Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ можуть потрапити в оточення: де виникла загрозлива ситуація
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ можуть потрапити в оточення: де виникла загрозлива ситуація

Під Торецьком українські бійці можуть опинитися в оточенні

26 липня 2024, 22:44
Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Збройних сил України можуть потрапити в котел під містом Торецьк у Донецькій області.

ЗСУ можуть потрапити в оточення: де виникла загрозлива ситуація

РФ продовжує наступ на Донбасі. Фото з відкритих джерел

Як зазначає військовий оглядач видання Bild Юліан Репке, на схід від населеного пункту Нью-Йорк вже утворився виступ, а росіяни продовжують наступ із півдня через Нью-Йорк та з півночі через Залізне.

"Там росіяни намагаються створити котел. Це означає, що українські військові повинні відступити, якщо їм не вдасться відбити житлові райони Нью-Йорка. Інакше вони будуть там повністю оточені, чого вони не хочуть. Тому, найімовірніше, скоро вони підуть звідти", — наголосив Юліан Репке.

Як відомо, напередодні бійці ЗСУ вже потрапили в оточення під Лозоватським. За даними Deep State, українські частини змогли звідти вийти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові не фіксують загрозу оточення міста Часів Яр у Донецькій області, хоча російська армія намагається просуватися на флангах. Про це заявив офіцер 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону. "Ні, на сьогодні загроза оточення не існує, її немає. Якщо подивитись на ситуацію, то ворогу не вдається здійснити ті наміри, які були спершу та які продовжує втілювати в життя", — сказав Калашніков. Він зауважив, що російські окупанти намагаються просунутися на флангах у напрямку міста, але уникають прямого штурму, оскільки це може призвести до великих втрат. Замість цього, окупанти проводять атаки невеликими групами до восьми осіб після інтенсивної артилерійської підготовки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини