Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ можуть перейти у наступ: американський сенатор заявив про "шанс перезавантажити війну"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ можуть перейти у наступ: американський сенатор заявив про "шанс перезавантажити війну"

Сенатор Грем розкритикував те, наскільки "повільними" та "нерішучими" були США у наданні допомоги Україні

10 червня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

В Україні  мають  "шанс перезавантажити цю війну" завдяки значній допомозі від США. ЗСУ можуть  повернути "військовий імпульс" і піти в наступ цієї літньої кампанії. Про це  сказав американський сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем,  інформує  Politico.

ЗСУ можуть перейти у наступ: американський сенатор заявив про "шанс перезавантажити війну"

Ліндсі Грем (фото з відкритих джерел)

"Ми або будемо допомагати Україні, або ні. Настав час дати їм F-16, дозволити їм керувати літаками, далекобійною артилерією, щоб вражати цілі всередині Росії. Переслідуйте активи Путіна, де б вони не були, по всьому світу", — наголосив Грем.

Сенатор переконаний, що затримання в наданні допомоги Україні призвело  до того, що  українська армія втратила темп. Але  тепер є "шанс перезавантажити війну", бо Сполучені Штати дали новий пакет військової допомоги Україні на 225 млн доларів.

Як продовжив американський політик, ЗСУ  мають перейти в наступ. Він припустив, що в Україні відновлять "військовий імпульс" цього літа. При цьому, Грем  критикує саме ту обставину,  наскільки "повільними" та "нерішучими" була  Америка в процесі надання допомоги Україні.

"Але якби ми взялися за активи, якими володіє Путін по всьому світу, забрали б його гроші, вкрадені у російського народу, і допомогли б жертвам в Україні, я думаю, це багато зробило б для припинення цієї війни", — завершив  американський сенатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що загроза захоплення Часового Яру зрослаРосійські окупанти не перетнули головну лінію оборони ЗСУ у Часовому Яру Донецької області, проте вони активно просуваються на схід від неї. Про це в інтерв'ю "LIGA.net" розповів речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини