Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували важливого бойовика – «праву руку Кадирова»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували важливого бойовика – «праву руку Кадирова»: подробиці

На кортеж Адама Делімханова українська розвідка натрапила випадково, коли шукала скупчення ворожої техніки

14 червня 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Українські захисники на запорізькому напрямі ліквідували праву руку чеченського лідера Рамзана Кадирова – Адама Делімханова. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Tg-каналі написав відомий український політолог та журналісти Кирило Сазонов. Він уточнив, що це сталося у місті Приморськ.

ЗСУ ліквідували важливого бойовика – «праву руку Кадирова»: подробиці

Адам Делімханов. Фото: із відкритих джерел

Кирило Сазонов пояснив, що над ліквідацією Делімханова працювали підрозділи "Бандерлоги" з групами "Обрій", "Фобос" та оперативним угрупованням військ Запоріжжя. Під час ліквідації Делімханова ще вдалося відправити на концерт Кобзона ще близько 200 окупантів та інших людей, наближених до Кадирова.

"Керівництво підрозділу "Ахмат". Ну, велкам ту Юкрейн, як кажуть. Все швидко міняємо, нова пріоритетна мета, працюємо зараз. Арта зреагувала миттєво. Поранених немає, навіть "швидка допомога" не приїхала. Всі тіла вивозили на вертольотах. За підлогу години прилетіли – 12 бортів. Щоб секрет був. Але який секрет, заради таких новин розвідки залишалися там до останнього", – розповів Сазанов.

При цьому політолог уточнив, що конкретної мети знищити кортеж Деліхманова українські військові не мали. Наша розвідка натрапила випадково, коли переглядала території щодо скупчення військової техніки РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступальні дії ЗСУ тривають і мають успіх як мінімум на трьох ділянках фронту, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у новому звіті. Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі запевняє, що США зосередяться на тому, щоб Україна могла досягти успіху на полі бою. Допомагають нам і європейці, обіцяючи активізувати постачання зброї. При цьому в Офісі президента України попередили – на досягнення цілей контрнаступу (повернути під контроль Києва всі окуповані території, включаючи Крим) може піти багато місяців. Як оцінюєте ситуацію навколо контрнаступу – у тому числі у медійному та політичному плані? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

14 червня 2023, 11:15

"За підлогу години"???? Дебіли, блядь!!!!


Новини