Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували російського командира штурмового батальйону
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували російського командира штурмового батальйону

У росіян поменшало командирів

23 жовтня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

 22 жовтня українські захисники ліквідували  російського командира штурмового батальйону, підполковника Михайла Федосєєва. Про це  повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

ЗСУ ліквідували російського командира штурмового батальйону

Російський командир штурмового батальйону Михайло Федосєєв (фото з відкритих джерел)

"Успішно демобілізований: — командир штурмового батальйону підполковник Федосєєв Михайло", — написав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні ліквідували топ-морпіха окупантівЗ України не повернувся живим начальник штабу заступник командира батальйону матеріального забезпечення 810-ї бригади морської піхоти РФ Юрій Павлов. Загибель елітного окупанта підтвердив так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв. 

Михайло Развожаєв розповів, що Юрія Павлова намагалися врятувати, але той помер у шпиталі від тяжких поранень, отриманих під час виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку.
 Розводжаєв написав, що Павлов уродженець села Новоіванівці (Луганська область). 2009 року, до анексії Росією Криму, приїхав туди служити у 810-й бригаді морської піхоти. 2022-го року окупант отримав важливу посаду – начальника штабу — заступника командира батальйону матеріального забезпечення. Ось тільки довго обіймати важливу посаду не зміг.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ ліквідували російського воєнного пропагандистаСилами української армії був ліквідований російський військовий з позивним "Карлссон". Росіянин мав популярний Telegram-канал "Карлсон — News" з аудиторією понад 40 тис. підписників.

26 липня у Telegram-каналі російського пропагандиста з’явився допис з повідомленням про його смерть, який виклав один з адміністраторів каналу. У повідомленні розкрили ім’я російського військово – Данііл та вказали, що він загинув при виконанні бойових завдань.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини