Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували російського воєнного пропагандиста
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували російського воєнного пропагандиста

Російський пропагандист керував загоном БПЛА та служив у чеченському спеціальному угрупуванні "Ахмат".

27 липня 2023, 10:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Силами української армії був ліквідований російський військовий з позивним "Карлссон". Росіянин мав популярний Telegram-канал "Карлсон — News" з аудиторією понад 40 тис. підписників.

ЗСУ ліквідували російського воєнного пропагандиста

Російський воєнний пропагандист. Фото з відкритих джерел

26 липня у Telegram-каналі російського пропагандиста з’явився допис з повідомленням про його смерть, який виклав один з адміністраторів каналу. У повідомленні розкрили ім’я російського військово – Данііл та вказали, що він загинув при виконанні бойових завдань.

Російський військовий поширював пропагандистські відео, публікував удари по українським позиціям та підтримував військову агресію проти України. Останні дописи "Карлссона" стосувались боїв у селі Кліщіївка, населений пункт знаходиться недалеко від Бахмута у Донецькій області. Ймовірно там і загинув російський військовий пропагандист.

"Карлссон" був командиром російського загону БПЛА, а також воював у чеченському спеціальному угрупуванні "Ахмат".

"Ми росіяни. З нами Бог! Ахмат Сила! Росія Міць!" — повідомляв опис у Telegram-каналі російського воєнного пропагандиста.

Нагадаємо, що це не вперше, коли українські сили ліквідували російських воєнних пропагандистів. В середині липня ЗСУ знищили ще одного командира загону БПЛА Міхаіла Лучіна, який також ввів Telegram-канал з пропагандистськими цілями. Його аудиторія була понад 20 тис. підписників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ ліквідували російського генерал-лейтенанта.

Також "Коментарі" писали, що російські пропагандисти випустили відеоролик для німців про допомогу Україні. У ньому спецагент на фоні портрета президента України викрикує "Хайль Зеленський".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини