Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні ліквідували топ-морпіха окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні ліквідували топ-морпіха окупантів (ФОТО)

Юрій Павлов нібито помер у шпиталі від травм, отриманих на Запорізькому напрямі

18 серпня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

З України не повернувся живим начальник штабу заступник командира батальйону матеріального забезпечення 810-ї бригади морської піхоти РФ Юрій Павлов. Загибель елітного окупанта підтвердив так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв. Він написав у себе в Telegram, що Павлова поховали 17 серпня.

В Україні ліквідували топ-морпіха окупантів (ФОТО)

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Михайло Развожаєв розповів, що Юрія Павлова намагалися врятувати, але той помер у шпиталі від тяжких поранень, отриманих під час виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку.

Розводжаєв написав, що Павлов уродженець села Новоіванівці (Луганська область). 2009 року, до анексії Росією Криму, приїхав туди служити у 810-й бригаді морської піхоти. 2022-го року окупант отримав важливу посаду – начальника штабу — заступника командира батальйону матеріального забезпечення. Ось тільки довго обіймати важливу посаду не зміг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

В Україні ліквідували топ-морпіха окупантів (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини