Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували чергового підполковника російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували чергового підполковника російської армії

Українські захисники вправно знищили окупанта ще 18 квітня цього року

11 червня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

ЗСУ знову ліквідували  підполковника російської армії  Володимира Бутенка.Про це повідомив полковник ЗСУ та блогер Анатолій Штефан ) у Telegram.

ЗСУ ліквідували чергового підполковника російської армії

ЗСУ ліквідували підполковника РФ Володимира Бутенка (фото з відкритих джерел)

"Успішно демобілізований підполковник Володимир Бутенко, кандидат наук, доцент кафедри доріг, мостів та переправ Військового інституту (інженерних військ) Загальновійськової академії ЗС РФ", — повідомив "Штірліц".

Також ліквідацію росіянина підтвердив блогер Necro Mancer.  Він розповів, що той народився на ростовському хуторі Полстяний.

Виявилося, що українські військові ліквідували окупанта ще у квітні 2023 року. Обставини його  ліквідації досі залишаються невідомими.

"Героїчний уродженець ростовського хутора Полстяний, доцент кафедри доріг, мостів та переправ підполковник Бутенко Володимир Федорович 1971 р.н. самовіддано демілітаризувався 18/04/23 за невідомих поки обставин", — повідомив блогер.

Також загибель російського високопосадовця підтвердили самі окупанти, назвавши його героєм.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Бахмуті ліквідували відомого російського сценариста5 травня  повідомили,  що на території міста Бахмут загинув Леонід Корін – сценарист з РФ,  який  воював на війні  на  стороні  загарбників. Кіномитець  став  відомим, як автор  сценаріїв до  фільмів "Битва за Севастополь", "Лід" та інших.  Російські ЗМІ  інформують,  що Леонід  Корін воював, як військовослужбовець ПВК  "Вагнер". Його було вбито  під час чергової  спроби штурму міста Бахмут (у своїх джерелах росіяни називають місто Артемівськом — це його колишня назва). Російському сценаристу  виповнилось  47 років. Стверджують, що  воювати він вирушив добровільно.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини