Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ будуть їздити на потужних повнопривідних "Мерседесах"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ будуть їздити на потужних повнопривідних "Мерседесах"

Німеччина передає українському війську вантажівки Mercedes-Benz Zetros потужністю 428 кінських сил

10 квітня 2023, 20:20 comments1961
Поділіться публікацією:

В уряді ФРН повідомили, що Збройним силам України вже передали 60 вантажівок Zetros. Їх відправляють партіями по приблизно 8 одиниць, пишуть "Коментарі" з посиланням на "Авто24".

ЗСУ будуть їздити на потужних повнопривідних "Мерседесах"

Українським бійцям передали потужні вантажівки Zetros

Вантажівки виготовляє концерн Daimler AG з 2008 року. Вони використовуються для роботи в умовах екстремального бездоріжжя. Існують версії евакуатор, кран, мобільний генератор, самоскид, заправник тощо. Для військових робили броньовані версії – зокрема, сухопутні війська Німеччини замовляли 110 броньованих версій Mercedes-Benz Zetros.

Така техніка має велике значення для української армії, оскільки під час війни логістика грає важливу роль. Вантажівки використовуються для транспортування військової техніки, боєприпасів, продовольства та інших потреб українських військових.

Автомобілі капотного компонування, він забезпечує швидкий доступ до двигуна для його ремонту та кращу стійкість автомобіля. Усі Mercedes-Benz Zetros мають повний привід, колісну формулу 4х4 чи 6х6. Дизельні двигуни можуть бути потужністю 326 чи 428 кінських сил. Також існують версії з різною колісною базою. Модифікація 4х4 має вантожопідйомність 10 тонн, тривісна модель — понад 16 тонн.

ЗСУ будуть їздити на потужних повнопривідних ”Мерседесах” - фото 2

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що користь від 70-кілометрового окопу, який російська окупаційна армія вирила в Запорізькій області через страх перед контрнаступом Збройних сил України, практично нульова.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що американський генерал у відставці змоделював можливий сценарій для ЗСУ.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Кремль очікує поразки: Перші ознаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

turrt

10 квітня 2023, 20:39

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини