Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зруйновано основний штаб росіян у Мелітополі: подробиці удару ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зруйновано основний штаб росіян у Мелітополі: подробиці удару ЗСУ

Ранок для окупантів у Мелітополі був поганий

3 листопада 2022, 09:00 comments2075
Поділіться публікацією:

Вранці, 3 листопада, у тимчасово окупованому Мелітополі почалося вибухи. Внаслідок вибухів зруйновано частину заводу, де розміщувався основний штаб російських загарбників. У південній частині міста була ціла серія вибухів. дуже шумно. Як передає видання "Коментарі", про це у своєму Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Зруйновано основний штаб росіян у Мелітополі: подробиці удару ЗСУ

Мелітополь. Фото: Телеграм Івана Федорова

"Бавовна замість будильника для окупантів Мелітополя. За попередніми даними, зруйновано частину захопленого рашистами заводу "Рефма", де розміщувався один з основних штабів особового складу окупантів. Вважаємо кількість ліквідованих орків", — написав градоначальник.

Мешканці Мелітополя живуть під окупацією з 26 лютого 2022 року перебуває під окупацією росіян. З міста виїхало понад половина мешканців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують качати тему переговорного кейсу. І явно активізують її напередодні саміту "Великої двадцятки", наміченого на середину листопада. Які перспективи переговорів? За яких умов вони стануть можливими? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                        

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер та п'ятницю у Німеччині відбудеться зустріч представників зовнішньополітичних відомств країн G7. Головними питаннями на порядку денному будуть Україна та російська агресія, ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні. Які очікування від цієї зустрічі? Чи варто розраховувати на якісь проривні рішення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини