Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зростає небезпека. Казахстан закликав своїх громадян покинути дві українські області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зростає небезпека. Казахстан закликав своїх громадян покинути дві українські області

Казахам рекомендують покинути Одеську і Харківські області

28 березня 2024, 20:29 comments1321
Поділіться публікацією:

Посольство Казахстану в Україні закликало своїх громадян через нестабільну безпекову ситуацію виїхати з Одеської і Харківської областей.

Зростає небезпека. Казахстан закликав своїх громадян покинути дві українські області

Казахстан звернувся до своїх громадян через безпекову ситуацію в Україні. Фото з відкритих джерел

"У зв'язку зі зростанням напруженості та нестабільною безпековою ситуацією в Одеській та Харківській областях, посольство Республіки Казахстан в Україні рекомендує громадянам Казахстану розглянути можливість залишити ці області", — йдеться у повідомленні посольства.

Повідомляється, що для виїзду з України громадяни Казахстану можуть скористатися наземними маршрутами через Польщу або Молдову, а звідти відправитися до Казахстану комерційним авіасполученням.

У посольстві наголосили, що для виїзду через Польщу громадянам Казахстану необхідно мати шенгенську візу, а для виїзду через Молдову віза не потрібна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 березня 2024, 20:41

Нацпам'ятне майбутнє виявилось небезпечним. Треба було про розвиток пам'ятати, а ні про бандерівські злочини та про шаровари.


Новини