Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зовсім скоро Україна матиме в рази більше безпілотників: у Нідерландах зробили важливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовсім скоро Україна матиме в рази більше безпілотників: у Нідерландах зробили важливу заяву

Нідерланди вже передають безпілотники Україні

20 лютого 2024, 09:32
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен повідомила, що її країна вже передає безпілотники Україні для протистояння у боротьбі з російською агресією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Оллонгрен розповіла інтерв'ю Delfi.

Зовсім скоро Україна матиме в рази більше безпілотників: у Нідерландах зробили важливу заяву

Міністр оборони Нідерландів Кайс Оллонгрен. Фото: з відкритих джерел

"Я не можу назвати точну кількість, але ми вже передаємо безпілотники Україні. Звичайно, я думаю, що ця коаліція безпілотників є дуже важливою, тому що тепер ми об'єднаємо зусилля, а це означає, що ми зможемо збільшити кількість безпілотників, а також конкретизувати відповідно із потребами України", – зазначила міністр.

Також Оллонгрен інтригуюче заявила, що Нідерланди дуже беруть активну участь з системами Patriot, а також з винищувачами F-16, які теж у процесі.

"Тому має сенс брати участь у такого роду коаліції. І я думаю, що, як і у випадку з безпілотниками, нам потрібно дуже точно визначити, що потрібно Україні", – наголосила міністр.

Оллонгрен висловила впевненість, що цього року Нідерланди зможуть розпочати передачу літаків F-16.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни (ISW) впевнені, що саме затримка західної підтримки Україні допомогла Росії розпочати наступ на трьох напрямках (у Донецькій області – Авдіївка та навколо неї; вздовж кордону Харківської та Луганської областей – у напрямку Куп'янська) і Лімана, поблизу Роботино на заході Запорізької області, тим часом Німеччина закликала Європу і НАТО готуватися до "найгіршого сценарію", вважаючи, що РФ може напасти на них через 5-8 років. що, схоже, тісно пов'язане з виживанням України) Які сигнали говорять про це – чи про зворотне?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини