Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знали, що буде напад "як мінімум, місяць": Безугла назвала винних у прориві РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Знали, що буде напад "як мінімум, місяць": Безугла назвала винних у прориві РФ

Нардеп Безугла прокоментувала свої звинувачення на адресу українських генералів

24 червня 2024, 07:28 comments2789
Поділіться публікацією:

Ситуації в Харківській області – це окремий епізод, який заслуговує на увагу та аналіз. На початку повномасштабного вторгнення на Харківщині стояла ТРО, у військовому керівництві знали, що буде напад "як мінімум, місяць", але чомусь не перенаправили туди резерви. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Наталії Мосейчук нардеп Мар'яна Безугла.

Знали, що буде напад "як мінімум, місяць": Безугла назвала винних у прориві РФ

Мар'яна Безугла. Фото: з відкритих джерел

"Чому ви не перенаправили резерви? Це ж просте питання. Для цього не потрібно навчатись 2-3 роки. Коли відповідь "а резервів не було" — ну це ж не так! Тому що зараз вони перенаправляють туди величезну кількість людей. Знімають із напрямків... Вони вже гасять ту пожежу, той увесь страх, що виник з настанням росіян. І це коштує більше життя, більше ресурсів. Це репутаційно нам погано. І росіяни це чудово знають. Вони це бачать та прораховують", – зазначила нардеп.

Вона наголосила, що проблема зараз така, що росіяни знають, як працюють наші штаби. Але бригади тією чи іншою мірою ще для них непередбачувані.

За словами нардепа, ситуація на Харківщині продемонструвала, що кроки українського командування прораховують наперед.

Наталія Мосейчук зазначила, що нардеп виглядає "як людина, яка прагне заколоту, як людина, яка підбурює, і як людина, за якою немає нікого". Вона додала, що у публічній площині Безуглую не підтримують командири підрозділів, командири бригад.

"Чому? Мені дуже багато пишуть в особистій комунікації. І це правильно, тому що військові не можуть публічно виступати проти свого керівництва. А я політик у сфері нацбезпеки та оборони. Я можу. Я можу порушувати проблематику і можу наголошувати на тому, що і як відбувається", – резюмувала нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ірина Верещук відреагувала на вимоги Безуглої здати паспорти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини