Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ розкрили деталі про нову зброю Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розкрили деталі про нову зброю Путіна

Володимир Путін знову може вдатися до ядерного шантажу

25 березня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Кремль заявив, що так звана "спеціальна військова операція" в Україні перейшла до "стану війни". Ця ескалація послідувала за фіктивною перемогою Путіна на виборах і найбільшою за час війни атакою ракет і дронів на енергетичну інфраструктуру України. Теракт у Підмосков'ї, внаслідок якого загинуло понад 100 людей, підливає ще більше масла, незалежно від того, хто несе відповідальність. Немає сумнівів у тому, що якщо у Путіна й були якісь кордони, то тепер вони зникли, і він може вважати, що може використовувати будь-яку зброю, навіть ядерну чи хімічну, для досягнення своєї мети. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Tmes.

ЗМІ розкрили деталі про нову зброю Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що повітряні атаки на Україну знову поставили під загрозу Запорізьку атомну електростанцію, яка перебуває під контролем Росії. Життєво важливе енергопостачання підтримки реакторів у холодному стані відключено; потенційне розплавлення та катастрофічну ядерну "аварію" вдається запобігти лише за допомогою древніх електрогенераторів.

Автори матеріалу зазначають, Володимир Путін, швидше за все, не виключає можливості використання ЗАЕС як імпровізований ядерний пристрій. Він щотижня загрожує ядерною атакою. Крім того, схоже, що зараження піде на захід, а не на схід.

Зазначається, що ядерна енергія здатна врятувати планету від зміни клімату або знищити її в руках таких тиранів як Путін, Асад та інших деспотів. Передусім ООН та МАГАТЕ мають забезпечити безпеку ЗАЕС, щоб запобігти радіоактивному зараженню всієї Європи та подальшій ескалації війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін намагається повісити провину за теракт у Підмосков'ї на Україну: чим усе закінчиться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, що було метою сьогоднішнього ракетного удару окупантів по Києву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини