Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ назвали два міста України, які Путін хоче захопити після мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали два міста України, які Путін хоче захопити після мобілізації

Президент РФ Путін вірить, що мобілізація допоможе переламати перебіг війни в Україні

28 вересня 2022, 10:48 comments4145
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін все ще марить окупацією українських міст-мільйонників. Незважаючи на те, що російська армія в Україні провалила всі стратегічні завдання, російський диктатор мріє захопити Харків та Одесу. Шанси на досягнення цієї мети здаються все більш примарними, але в Кремлі вважають, що після того, як вдасться в рази збільшити чисельність війська, росіяни знову підуть у наступ. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Bloomberg.

ЗМІ назвали два міста України, які Путін хоче захопити після мобілізації

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що є низка людей, які близькі до Кремля, які впевнені в тому, що після мобілізації Росія знову візьме ініціативу і почнеться просувати в глиб України, захоплюючи дедалі нові населені пункти. Кремлівська верхівка робить ставку на те, щоб окупувати важливі міста – Харків та Одесу, що раніше не вдалося зробити навіть елітним російським підрозділам.

Джерела розповідають, що в результаті від України залишиться лише уламок її довоєнного стану. Хоча це здається нереальним, враховуючи нещодавні успіхи ЗСУ на полі бою, російські чиновники впевнені, що їхні сили зможуть завести Україну в глухий кут і домогтися якогось врегулювання, яке підтвердить хоча б частину їхніх досягнень.                                                                                     

При цьому військові аналітики вважають, що навіть якщо Росія оперативно мобілізує 300 тисяч людей до лав російської армії, то це не допоможе Кремлю, бо ці люди будуть слабо навчені і не мотивовані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія може назвати вторгнення "контртерористичною операцією": хочуть відключити ЗАЕС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини