Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ написали про план війни Путіна до кінця 2026 року
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ написали про план війни Путіна до кінця 2026 року

Росія планує продовжувати війну проти України до кінця 2026 року

14 грудня 2023, 22:01
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін збирається продовжувати повномасштабну війну проти України мінімум до кінця 2026 року та планує окупувати щонайменше три обласні центри. Про це пише німецьке видання Bild, передає портал "Коментарі".

ЗМІ написали про план війни Путіна до кінця 2026 року

Путін планує продовжувати війну проти України. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання, посилаючись на джерела у німецькій розвідці, Росія планує воювати ще, як мінімум, три роки та хоче захопити Харків, Запоріжжя і Дніпро.

За інформацією Bild, до кінця наступного року російська армія планує встановити повний контроль над Донецькою областю та вийти до берегів річки Оскіл у Харківській області.

На Херсонському напрямку, стверджує видання, росіяни планують утримувати лінію фронту вздовж річки Дніпро. При цьому намірів переходити Дніпро, щоби просунутися в сторону Херсону, Миколаєва та Одеси, в загарбників немає.

За даними розвідки, пише видання, до кінця 2026 року російська армія планує захопити значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей. Зокрема, у плани окупантів входить захоплення трьох обласних центрів — Харкова, Дніпра та Запоріжжя, стверджує Bild.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині затримали полковника Бундесверу, який продавав ФСБ РФ інформацію про тактику і втрати Збройних сил України. Повідомляється, що за "злив" даних російській спецслужбі шпигун отримав 850 тис. євро.

"Коментарі" також писали, що що Росія активізувала в Україні мережу шпигунів, працівники СБУ активно працюють із цим, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. За словами Данілова, РФ намагається "поширити дезінформацію та пропаганду, щоби дестабілізувати ситуацію в Україні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини