Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, якими закликами до України Захід підтримує плани Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, якими закликами до України Захід підтримує плани Путіна

Видання The Hill звертає увагу на те, що Україна не може вести переговори з нацією, яка хоче знищити її народ

30 травня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Нещодавні ракетні атаки Росії по Україні чітко вказують на її геноцидний намір у веденні злочинної війни. Вони також нагадують, що, коли російський диктатор Володимир Путін говорить про переговори та мир, а це він робить з передбачуваною регулярністю, він насправді має на увазі геноцид, реваншизм і війну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "The Hill".

ЗМІ дізналися, якими закликами до України Захід підтримує плани Путіна

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Журналісти стверджують, що коли західні політики та аналітики закликають до переговорів, вони фактично підтримують плани Путіна щодо знищення українців, поневолення росіян та тероризування їхніх сусідів.

"Харків бомбардують щодня, і цілі незмінно цивільні. Ще кілька місяців тому Росія тероризувала жителів міста, час від часу скидаючи бомби. Останні напади є набагато більш частими, інтенсивними та тривалішими. Їхня мета вже не залякати харків'ян, а перетворити їх і їхнє місто на людський попіл і гори цегли. Навмисне вбивство цивільного населення з метою їхнього знищення у великій кількості є геноцидом", — йдеться у матеріалі.

Автори публікації зазначають, що Росія не просто вбиває людей та підриває будівлі, а цілеспрямовано знищує українську культуру та фізичні засади життя в Україні.

"Матінка Росія та її жахливий син Путін прагнуть викорінити українців як націю", — пише ЗМІ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває дипломатична битва за можливість Україні використовувати західне озброєння по військових цілях на території РФ. Тиснуть на Адміністрацію Байдена і відомі американські військові, а також статті у низці медіа. Дозволити Україні знищувати агресора на його території закликає президент Франції Еммануель Макрон, генсек НАТО Єнс Столтенберг. Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Чи перестануть партнери обмежувати Україну, чим фактично підігрують РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини