Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, як Путін використає теракт у Підмосков'ї у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, як Путін використає теракт у Підмосков'ї у війні проти України

За інформацією Bloomberg, Україні варто очікувати на нові атаки дронів і балістичних ракет

23 березня 2024, 16:10 comments5208
Поділіться публікацією:

Країна-агресор може використати теракт у концертному залі "Крокус Сіті Холл" як привід для посилення військових дій в Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

ЗМІ дізналися, як Путін використає теракт у Підмосков'ї у війні проти України

Теракт у Підмосков'ї. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначає, теракт, внаслідок якого загинуло більше сотні людей, став найбільшим актом тероризму в Москві після інциденту із захопленням заручників під час мюзиклу "Норд-Ост", коли загинули принаймні 170 людей, включаючи десятки нападаючих.

При цьому "Bloomberg", посилаючись на думку експертів, зазначає, що РФ може використати твій похід як привід для посилення військових дій в Україні.

"Очевидний спосіб, яким Кремль поширює цю інформацію, полягає в тому, щоб пов'язати це якось з війною в Україні", — прокоментував заступник директора Центру геоекономіки Атлантичної ради у Вашингтоні Чарльз Лічфілд.

На його думку, блискавичною відповіддю могли б стати нові атаки дронів та балістичні атаки, хоча вони й так уже збільшилися до цієї терористичної атаки.

Автори матеріалу зазначають, запеклий штурм російської столиці став поверненням до попереднього періоду правління Путіна, який тривав чверть століття, коли терористи-смертники забрали життя десятків людей. Це зруйнувало ілюзію безпеки в Москві, яку Путін намагався культивувати протягом більш як двох років після вторгнення в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у місті Красногірськ у Підмосков'ї стався теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл", де під час стрілянини та пожежі загинули десятки людей. Головне управління розвідки Міноборони України впевнене, що за тим, що сталося, стоять російські спецслужби, які діяли за особистим розпорядженням диктатора Володимира Путіна. У подібному ключі висловилося наше МЗС, припустивши, що таким чином путінський режим хоче підвищити антиукраїнську істерію в російському суспільстві, створити умови для посилення мобілізації, дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти. Що можна сказати про теракт, його можливих виконавців та наслідки на даний момент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вiта

23 березня 2024, 21:10

Я думаю, що це операція наших спецслужб 100%. Просто їм зараз немає сенсу визнавати це. Щоб не спровокувати міжнародне невдоволення. А так, дуже сподіваюся, що цю тему курирував особисто Буданов і помстився за всіх нас.

Ігор

23 березня 2024, 16:33

Треба бути чесними самім з собою. Обидва братні російськощелепних народи з однаковою поведінкою і лайкою діють за тими ж схемами - підіграючи один одному в маніпулюванні суспільством, яке використовують собі на користь - йому на шкоду. Зовсім недавно почалась масована пропагандиська підготовка черні до підвищення тарифів для старого Ріната. І раптом, зовсім випадково, Росія вдарила по енерго-об'єктам. Хоч ЄС і надасть обладнання для відновлення, але ціни все-одно піднімуть на крові. Так і з терактом буде. Та й українська криза почалась з приваблення нечуваним розкраданням країни юдейцами, які прийшли на брехні і узурпували владу. І Європу першим залякувати почав корумпований Фюрер, потім Путін підіграв.


Новини