Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, що ЦРУ стримувало ГУР від атак по Росії: що відповів Буданов
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, що ЦРУ стримувало ГУР від атак по Росії: що відповів Буданов

Глава ГУР Буданов спростував чутки про те, що в ЦРУ переконували Україну не завдавати ударів по території РФ

1 вересня 2023, 15:00 comments4900
Поділіться публікацією:

Інформація, що активно поширюється в західних ЗМІ про те, що представники ЦРУ нібито утримують українську розвідку від атак по території Росії, не відповідає дійсності. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час інтерв'ю Наталі Мосійчук зробив голова Головного управління розвідки Кирило Буданов.

ЗМІ дізналися, що ЦРУ стримувало ГУР від атак по Росії: що відповів Буданов

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Телеведуча заявила, що "ворогам може не сподобатися активність ГУР", і нашим партнерам також.

"Ну, послухайте, я переживу і те, й інше", – відповів Буданов.

Реагуючи на матеріали у ЗМІ Кирило Буданов відповів, що журналістам не варто намагатися дізнаватися про таємниці та секрети спецслужб. Їм однаково нічого дізнатися не вдасться з життя спецслужб. До того ж, уточнив розвідник, із тих матеріалів, які йому вдавалося прочитати, він ніде правди так і не почув.

Зазначимо, у рейтинговому виданні The Times була опублікована стаття про діяльність ГУР, в якій йшлося про те, що амбіції відомства "починають турбувати деякі західні країни, незважаючи на те, що вони поважають професіоналізм агентів".

Зокрема, у матеріалі йшлося про те, що ЦРУ провело кілька прямих бесід із представниками ГУР, настійно рекомендуючи не завдавати ударів по території РФ. Також нібито журналістам стало відомо, що влада Молдови зверталася до американців із проханням вплинути на Україну, щоб вона відмовилася від планування операцій у Придністров'ї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — навіть перемога України у війні не гарантує, що Росія не захоче реваншу. Україна матиме мінімум 10 років на підготовку, саме стільки потрібно Кремлю, щоб відновитися у військовому плані. Таку заяву в інтерв'ю Наталії Мосійчук зробив голова ГУР Кирило Буданов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 вересня 2023, 14:14

Прихована реклама Буданова. Чим гірше ситуація тим подібного буде більше.


Новини