Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися результати закритого опитування Кремля – як росіяни ставляться до війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися результати закритого опитування Кремля – як росіяни ставляться до війни в Україні

Громадяни Росії вже не так палко підтримують війну в Україні

22 листопада 2022, 18:32 comments2986
Поділіться публікацією:

У Кремлі все частіше звертають увагу на громадську думку всередині країни, бо зростає кількість незадоволених війною, що тривала в Україні. Так адміністрація президента Росії на початку листопада провела опитування в кількох регіонах РФ, яке показало, що росіяни втомилися від війни і відчувають апатію. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російське видання "Meduza", яке посилається на два джерела, близькі до Кремля та знайомі з результатами опитування.

ЗМІ дізналися результати закритого опитування Кремля – як росіяни ставляться до війни в Україні

Росіяни. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що дані фокус-груп чітко показують, що громадяни РФ "не відчувають оптимізму щодо свого майбутнього та майбутнього країни".

Це не байдужість і апатія. Нічого не надихає, нічого не тягне вперед. Тільки відчепіться від нас, не лізьте. до нас" — пояснив один із співрозмовників ЗМІ.

В оточенні Путіна нібито вважають, що росіяни "втомилися від війни в принципі", і це не залежить від динаміки бойових дій.

Також співрозмовники видання зазначили, що росіяни все частіше ставлять собі питання щодо причин війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сербія та Косово не змогли дійти згоди на переговори про суперечку через номерні знаки автомобілів, які, як побоюється Захід, можуть спровокувати етнічне насильство у західно-балканському регіоні. Чому на Балканах знову "погаріло" і як на цьому грає Росія? Видання "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.                                                            

Також "Коментарі" писали – у Путіна відреагували на обшуки українських спецслужб у Києво-Печерській лаврі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини