Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися дату: Путін прийняв рішення підірвати ЗАЕС – готує провокації ще на одній АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися дату: Путін прийняв рішення підірвати ЗАЕС – готує провокації ще на одній АЕС

Російський диктатор Путін також планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС

16 серпня 2023, 12:08
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін ухвалив рішення підірвати захоплену російськими окупаційними військами Запорізьку АЕС. Росіяни планують теракт наприкінці серпня-початку вересня. Як передає портал "Коментарі", цю інформацію розповсюдили ЗМІ, посилаючись на повідомлення в телеграм-каналі "Генерал СЗР", який нібито ведеться від імені колишнього генерала Служби зовнішньої розвідки Росії.

ЗМІ дізналися дату: Путін прийняв рішення підірвати ЗАЕС – готує провокації ще на одній АЕС

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що практично в цей час Кремль планує техногенну катастрофу на Курській АЕС, щоб звинуватити в цьому Україну. Володимир Путін активував процес підготовки техногенної катастрофи на Курській АЕС. Днями Путін дав розпорядження відновити підготовку, а реалізація планується на кінець серпня-початок вересня. Зафіксовані неодноразові спроби за допомогою безпілотників атакувати Курчатов – це не що інше, як провокації, схвалені вищим військово-політичним керівництвом РФ та російськими спецслужбами.

Таким чином Путін хоче вийти "зі стратегічного глухого кута", у якому опинився через розв'язану війну в Україні.

"Російським керівництвом подвійну катастрофу буде оголошено "терористичною атакою" на ядерні об'єкти, в чому звинуватить Україну. Путін готовий піти на колосальні жертви серед мирного населення, забруднивши радіацією величезні частини території Росії, України, Республіки Білорусь та інших країн, заради виходу зі стратегічного глухого кута", — зазначають інсайдерські джерела. 

Ці плани президента Росії підтримує частина керівництва силового та військового блоків та готує їх до реалізації.

Читайте також на порталі "Коментарі" – глава української розвідки Кирило Буданов вважає, що загроза теракту на Запорізькій АЕС, про яку багато говорилося останнім часом, зменшується. За словами голови ГУР, було вжито певних дій у цій сфері – як публічних, так і непублічних. З Вашингтона теж надійшов сигнал, що там уважно стежать за ситуацією навколо ЗАЕС та можливими провокаціями з боку окупаційних військ. Що можна сказати щодо ситуації навколо ЗАЕС останнім часом і на даний момент? Наскільки великі ризики? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 серпня 2023, 12:06

Не треба так занадто хвилюватись. Зараз ще не час. Є цілий рік жити спокійно аж до весняного контрбліцкригу який почнеться не раніше середині літа. Поки корумповані боягузи будуть бити вікна у Москва-сіті і демонструвати нам відосики. Путіну взагалі можна нічого не робити просто дати захисникам розікрасти Ураїну з середини. Корумповані військоми були янголами в порівнянні як боягузи чекають слушного моменту, а поки нараховують собі величезні гроші.


Новини