Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, чому навчають український спецназ перед контрнаступом
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, чому навчають український спецназ перед контрнаступом

Український спецназ тренується у Німеччині перед контрнаступом

29 квітня 2023, 15:00 comments2953
Поділіться публікацією:

Бійці українських підрозділів спецназу тренуються на понад десяти військових полігонах у Німеччині, готуючись до майбутнього контрнаступу ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецьке видання "Bild".

ЗМІ дізналися, чому навчають український спецназ перед контрнаступом

Український спецназ готується до контрнаступу. Фото facebook.com/usofcom

Зазначається, що німецька армія зараз допомагає готувати не лише пересічних бійців, танкістів та артилеристів, а й бійців спецпризначення. Зокрема їх навчають тактиці міського бою, що особливо важливо для звільнення окупованих міст.

"Операції в густонаселених районах вимагають особливих навичок, бої часто відбуваються на дуже коротких дистанціях і на кількох [висотних] рівнях, а небезпека мін-пасток особливо висока", — пише видання.

Боям у відкритому полі теж приділяється увага. Українських спецназівців навчають тому, як атакувати супротивника, що опався, що дуже актуально з урахуванням того, скільки траншей і окопів накопали росіяни на захопленій території під час підготовки до українського контрнаступу.

Окремий напрямок підготовки – навчання навичкам виживання у тилу ворога.

За інформацією "Bild", зараз у Німеччині проходить навчання "чотиризначна кількість" українських військовослужбовців, включаючи "тризначну кількість" членів екіпажів танків Leopard 1. Скільки навчається спецназівців — не уточнюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Парламентська Асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила резолюцію, в якій визнала геноцидом депортацію українських дітей та дорослих на територію росії. За словами президента України Володимира Зеленського, відомі дані 20 тисяч дітей, вивезених та розпорошених по Росії. Але таких дітей може бути набагато більше, запевняє він. Що означає ця резолюція? Чи справді вона допоможе притягнути Росії, її керівника, а також самопроголошеного президента Білорусі (Лукашенка, як і Путіна, визнали причетним до цього геноциду), до відповідальності? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ytutuyt

29 квітня 2023, 18:34

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини