Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, чи зацікавлена Європа у поразці Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, чи зацікавлена Європа у поразці Росії у війні

За інформацією Financial Times, поразка РФ в Україні гарантує безпеку та стабільність у Європі

6 березня 2024, 08:20 comments4464
Поділіться публікацією:

Поразка Російської Федерації в Україні гарантує безпеку та стабільність на європейському континенті. Тому прямий інтерес усіх цивілізованих країн ЄС у тому, щоб Росія зазнала поразки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Financial Times".

ЗМІ дізналися, чи зацікавлена Європа у поразці Росії у війні

Путін, Макрон, Шольц. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, що заява президента Франції Еммануеля Макрона минулого тижня про те, що відправлення західних військ в Україну не можна виключати, було розкритиковано багатьма європейськими колегами, зокрема канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

"Проблема полягає в тому, що багато партнерів мають обґрунтовані побоювання, що навіть обмежене розгортання військ поставить НАТО на шлях прямої конфронтації з Москвою. Хоча вони наголошували на необхідності допомоги Києву, ... багато західних лідерів — не тільки Шольц — боятимуться, що будь-які розмови про відправку солдатів можуть повернути антивоєнні настрої, що також відіграє роль у фальшивому наративі Москви про те, що це конфлікт, спровокований НАТО", — пише ЗМІ.

Як зазначають автори матеріалу, від лідера, який у 2022 році закликав Захід уникати "приниження" Москви, і який зробив усе можливе, щоб зрозуміти Путіна, "це рятівне повідомлення".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон цього тижня готується зробити важливу заяву про обіцянку підтримати пропозицію Чехії щодо постачання сотень тисяч артилерійських снарядів із країн за межами Європейського Союзу для України. Хоча ще недавно Париж виступав проти того, щоб підтримати таке рішення. Про це пише "Bloomberg" з посиланням на джерела, знайомі з цим питанням.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Франції Еммануель Макрон дав зрозуміти, що його заява про можливе відправлення військ в Україну була "відкриттям дебатів".

Раніше "Коментарі" писали – які зміни відбуваються всередині НАТО: чи потрібна Україні допомога військ Альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

7 березня 2024, 12:44

МОДЕРАТОР зе-ПІДОР СМЕРДЯЧИЙ лалала!!!! Щоб ти СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних ПЕНСІЙ жидоКЛОУН зеленський НАГЛО ПОДОХ В МУКАХ З жидоХРЯКОМ петьком порошенком РАЗОМ!!!!

тьфу на жидобанду

7 березня 2024, 12:43

Щоб ти СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних ПЕНСІЙ жидоКЛОУН зеленський НАГЛО ПОДОХ В МУКАХ З жидоХРЯКОМ петьком порошенком РАЗОМ!!!!


Новини