Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зірка Голлівуду звертається до США із закликом підтримати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка Голлівуду звертається до США із закликом підтримати Україну

Відома голлівудська актриса закликала США допомогти Україні

10 квітня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

У контексті майбутнього обговорення в Конгресі США нового пакету військової допомоги Україні голлівудська актриса та співачка Барбара Стрейзанд звернулася до американського народу із закликом підтримати Україну в її боротьбі проти російської агресії.

Зірка Голлівуду звертається до США із закликом підтримати Україну

У своєму відеозверненні, опублікованому в Instagram, Стрейзанд наголосила на значущості американської підтримки для України та всього світу у протистоянні авторитарним режимам.

Стрейзанд, відома своїми активістськими переконаннями та підтримкою прав людини, висловила своє захоплення українським спротивом та його значимістю для світової демократії.

"Український опір російському вторгненню надихає світ", — заявила вона, додавши, що Сполучені Штати мають стати оплотом підтримки для націй, які стикаються з загрозами їх демократичним підвалинам. У своєму зверненні Стрейзанд особливо наголосила, що її серце та підтримка перебувають разом з Україною та її народом у ці важкі часи.

"

Я не змогла приєднатися до них особисто, але хочу, щоб моє повідомлення було почуте. Я підтримую Україну в їхній непохитній боротьбі та закликаю свою країну надати всю необхідну підтримку", — каже Стрейзанд у своєму відеоповідомленні. Коментар актриси супроводжується зображенням українського прапора, що символізує її солідарність із українським народом.

"Коментарі" писали, що на червоній доріжці кінофестивалю в Глазго увагу всіх привернув актор Вігго Мортенсе відомий своєю роллю у культовому фільмі "Володар кілець". Однак не його акторська майстерність стала об'єктом обговорення цього дня, а його принципова позиція.

Раніше “Коментарі” писали, що російська артистка , яка має українське коріння, Любов Успенська оприлюднила чергове марення про війну в Україні та розповіла, чому не засуджує Росію, яка розпочала повномасштабну війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини