Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зібрали 120 тисяч солдатів і багато техніки: РФ почала масований наступ на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібрали 120 тисяч солдатів і багато техніки: РФ почала масований наступ на сході

В ЗСУ заявили, що українські військові переважають противника якісно

4 лютого 2024, 20:55 comments2857
Поділіться публікацією:

Представники російського військово-політичного керівництва  сконцентрували  на Куп'янському напрямку фронту 120 тисяч російських військових,  приблизно  2 тисячі броньованих машин (ББМ) та  більше 1 тисячі танків. Про це сьогодні  під час ефіру на телеканалі  FREEДОМ  заявив  керівник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

Зібрали 120 тисяч солдатів і багато техніки: РФ почала масований наступ на сході

Наступ РФ на Донбасі (фото з відкритих джерел)

"Противник зосередив велику кількість військ, наприклад, Лимано-Куп’янський напрямок — це понад 120 тис. особового складу, також 1 тис. 100 танків, близько 2 тис. бойових броньованих машин (ББМ), трохи понад 1 тис. артилерійських систем і трохи більше ніж 400 реактивних систем залпового вогню (РСЗВ). Противник залишається серйозним і його не можна недооцінювати", — зазначив військовий.

За інформацією Євлаша, сьогодні —  головне завдання українських військових — це максимальне  знищення  військово потенціалу збройних сил Росії

Як він продовжив, чисельність особового складу  загарбників на Куп'янському напрямку значно більша за чисельність  військових Сил оборони України. Але українські  бійці переважають  загарбника якісно.

"Наші бійці показали, як ефективно ми можемо навіть за умов невеликої кількості снарядів, як вони ефективно можуть завдавати точкових ударів і дронами знищувати техніку, яка коштує мільйони доларів, знищувати їхні командні пункти, знищувати одразу велику кількість людей", — зауважує  військовий.

Євлаш продовжив, що  на Бахмутському напрямку  загарбник  зібрав  майже  60 тисяч  російських військових, 200 танків,  більше 1 тисячі 400 бойових броньованих машин (ББМ), приблизно  1 тисячу артилерійських систем і 150 ракетно-стрілецьких комплексів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військова розповіла про просування росіян до важливого міста на Донбасі

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

4 лютого 2024, 21:22

"За інформацією Євлаша, сьогодні — головне завдання українських військових — це максимальне знищення військово потенціалу збройних сил Росії...навіть за умов невеликої кількості снарядів" – конгениально!

Правдоруб

4 лютого 2024, 21:07

а в Україні що солдати з лопатами? бо ракети, патрони, міни як не виготовлялись так іх і немає. За то бандити у владі головнобалаболи як були так і залишились!!! порошенко, зеленський, єрмак, умеров, яцинюк, турчинов ви кончені по кулі вам у лоба!!! тцк, мвс, нову поліцію в приусах всих на нуль захищать Батьківщину!!!


Новини