Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жорстокий удар по Херсонщині: кількість загиблих від обстрілів РФ зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстокий удар по Херсонщині: кількість загиблих від обстрілів РФ зросла

Щонайменше 46 громадян отримали поранення

4 травня 2023, 09:58
Поділіться публікацією:

Внаслідок вчорашнього обстрілу російськими загарбниками міста Херсона та області кількість загиблих громадян зросла до 23 осіб. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram.

Жорстокий удар по Херсонщині: кількість загиблих від обстрілів РФ зросла

Удар по Херсону. Фото: МВС

"За минулу добу противник здійснив 98 обстрілів, випустивши 539 снарядів із важкої артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації", — повідомив Прокудін.

Зокрема, місто Херсон ворог обстріляло 16 разів. Під час обстрілів російські військові потрапили до житлових кварталів населених пунктів області.

"З особливою жорстокістю обстріляно місто Херсон. 82 снаряди потрапили у привокзальну площу, територію та споруди залізничного вокзалу, АЗС, двох закладів торгівлі, заводу та автогосподарства; територію залізничного переїзду", — зазначається у повідомленні.

Усього через останні обстріли з боку РФ 23 особи загинули, 46 (з них дві дитини) — отримали поранення.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Брянській області Росії два дні поспіль підривають залізничні колії. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами та пиломатеріалами. 2 травня із рейок зійшли вагони чергового вантажного поїзда. Про що говорить ця партизансько-диверсійна діяльність, а також атаки території РФ, що почастішали , безпілотниками? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі заявили, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини