"Жорстка війна, ми тут м'ясо" – окупанти скаржаться на величезні втрати та розбиті позиції (ВІДЕО)

ГУР МО опублікували перехоплення розмови російського загарбника зі своїм сином

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

Окупант розповів своєму синові про плачевне становище армії окупантів, яку б'ють українські воїни.

Раз**али позиції на шматки, знову там 300-ті у нас. Усе половина нас залишилася, кожен другий уже поранений. Прийшов на позиції, на передок усі на шматки, споруди ви***но мінометом, танком розбили всі", - розповідає окупант.

Також російський загарбник усвідомив, що потрапив не на "спецоперацію" а на війну.

"Це не спецоперація. Тут жорстка війна, ми тут м'ясо. Нас залишилося вже х*р да ні х*ра народу", - підсумував окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що настав час : чи є вже умови для повернення Криму – про що говорить заява президента. Україна дедалі виразніше заявляє, що у цій повномасштабній війні Крим – також територія України, яку буде повернуто. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що створення об'єднаного перехідного уряду Білорусі: про що це говорить і що означає для України. Офіс Тихановської вирішив суб'єктивізуватися – Олександр Кондратенко. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вибухи у Криму: чому це приниження Кремля та початок нової фази війни. "Бавовни" у Криму ще раз показали, що Крим – це також, як Маріуполь, Донецьк, Луганськ та інші тимчасово окуповані міста – Україна.

Також "Коментарі" інформували про те, що компанія, пов'язана з Корбаном, незважаючи на рішення суду, забудовує набережну Дніпра, – ЗМІ. Виходячи з того, що відбувається в Дніпрі, ні Корбана, ні пов'язаного з ним ТОВ "ГК Істейт" закон і рішення суду, що набуло чинності, не є обов'язковими.