Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жорін розповів, яке завдання можна було б доручити військам НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорін розповів, яке завдання можна було б доручити військам НАТО

Заступника командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін вважає малореальним факт, що війська НАТО будуть введені в Україну, про це він повідомив у Телеграмі. При цьому він підкреслив, що їх допомога була би не зайвою

4 березня 2024, 21:07
Поділіться публікацією:

Ідея розміщення в Україні військ НАТО є хорошою, але малореальною, вважає Максим Жорін.

Жорін розповів, яке завдання можна було б доручити військам НАТО

Максим Жорін

За його словами, якщо би війська західних країн все ж відправили в Україну, то вони би точно не брали участь у боях із агресором.

Жорін вважає, що військові НАТО, наприклад, могли б бути інструкторами чи виконувати певні допоміжні роботи.

При цьому, на думку Жоріна, було би ідеально, якщо би військові НАТО взяли під охорону кордон України з Білоруссю.

"Ми б так звільнили частину своїх сил для найактивніших ділянок фронту",
- підкреслив Жорін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що на Заході розпочалася дискусія із приводу можливої відправки військ західних країн до України. При цьому він підкреслив, що конкретного рішення з цього приводу наразі немає.

Після цього ряд країн повідомили, що не будуть направляти свої війська в Україну. Такі заявили зробили в Словаччині, Польщі, Німеччині, Фінляндії та інших країнах. При цьому в Канаді допустили відправку своїх військ в Україну, але не для участі в бойових діях. Там вважають, що канадські військові могли б виступати у ролі інструкторів. Загалом, наразі 5 країн заявили про готовність відправити свої війська в Україну.

Разом з тим, політологи вважають, що війська НАТО не будуть приймати безпосередню участь у війні з Росією. Вони вважають, що війська Альянсу можуть бути введені в Україну у двох випадках. Перший – якщо ЗСУ досягнуть успіху і перенесуть війну на територію ворога. Друге – якщо ситуація буде настільки критичною, що війська НАТО зайдуть в Україну, щоби завадити найгіршому результату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини