Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жорін насторожив заявою про ситуацію довкола Сум і попередив про важке літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорін насторожив заявою про ситуацію довкола Сум і попередив про важке літо

Російські сили перекидають сили на Сумщину, розповів заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін. За його словами, окупанти працюють і далі над відтягування сил української армії

21 травня 2024, 19:28
Поділіться публікацією:

Російські терористи накопичують сили на Сумщині, а також перекидають туди резерви, повідомив Максим Жорін.

Жорін насторожив заявою про ситуацію довкола Сум і попередив про важке літо

Максим Жорін

За його словами, кількість російських військових, які концентруються на Сумському напрямку, свідчать про те, що ворог виконує поставлену задача, а саме: зробити все для того, щоб відтягнути сили української армії.

При цьому військовий вважає, що загарбники не зможуть захопити Харків. Втім, за його словами, найймовірніше, наразі таке завдання перед російськими військовими і не стоїть. Проте, він додав, що все ж слід очікувати посилення тиску на позиції Сил оборони. Ворог буде і далі працювати над тим, щоб розтягнути Сили оборони по різним напрямкам та ослабити їх.

Окрім того, Жорін підкреслив, що ситуація на фронті є складною. За його словами, слід чекати на напружене літо, протягом якого будуть йти важкі бої.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Бдуанова, ворог не полишив планів розпочати наступ у Сумській області, щоб відкрити ще один фронт і послабити Сили оборони.

Втім, експерти вважають, що наразі ворог ще не має достатню кількість військових, щоб розпочати наступ в Сумській області. Проте все ж не виключають, що окупанти будуть влаштовувати провокації та обстрілювати мирні території. Якщо ж вони все ж підуть наступом, то за прогнозами, зможуть пройти сіру зону, де немає фортифікаційних споруд і запиняться одразу там, де є оборонні рубежі Сил оборони.

Окрім того, експерти прогнозують щонайменше складний місяць на фронті. Кажуть, що ситуація може покращитися тоді, коли на фронт нарешті почне доходити обіцяна Заходом допомога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини