Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жодної ізоляції Росії немає: у Зеленського зробили несподівану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Жодної ізоляції Росії немає: у Зеленського зробили несподівану заяву

Росія просуває "культурний продукт" та отримує компоненти для "Іскандерів"

25 серпня 2023, 15:10
Поділіться публікацією:

Нерідко можна почути від західних лідерів заяви нібито про ізоляцію Росії через війну в Україні. Але по факту все не так уже й погано для РФ. Громадяни Росії можуть безперешкодно подорожувати світом. Санкції Росія навчилася легко обходити і навіть ті країни, які сьогодні офіційно є партнерами України, продовжують постачати РФ складові для виробництва ракет і дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Жодної ізоляції Росії немає: у Зеленського зробили несподівану заяву

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Що стосується страху самого Путіна залишити межі Росії, то це лише відбувається через "власне патологічне боягузтво", вважає радник.

"У цьому є проблема нинішнього часу. Проблема ескалації цієї війни, її масштабування, продовження, тривалість… – тому що мають місце половинчасті рішення. Хоча, як на мене, все дуже просто вирішується", – заявив Подоляк.

За його словами, щойно світ визнає Росію на офіційному рівні країною-терористом, будь-яка торгівля з Москвою припиниться. Від зв'язків із Росією тоді доведеться відмовитись навіть країнам нейтрального табору. Тоді Росія зможе покластися лише на такі країни, як Іран та Північна Корея.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив американським офіційним особам, що наші Сили оборони знаходяться на порозі прориву. Тим часом у США деякі політики та аналітики продовжують підштовхувати Україну наступати, закликаючи концентрувати сили на одному (південному) напрямку. А президент Володимир Зеленський жорстко відповідає таким критикам, що ми не маємо наміру перекидати війська зі сходу на південь, фактично віддаючи РФ Донбас, Харків, Дніпро, Павлоград. Про що говорить інформаційна битва останнього часу навколо російсько-української війни загалом та настання ЗСУ зокрема? Навіщо деякі на Заході, включаючи досить солідні медіа, так відверто підіграють Росії? Що в цій ситуації слід розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 серпня 2023, 14:14

Зате ізолювали своїх громадян. Майже два роки розділені сім'ї. Корумповані своїх вивезли разом з грошима, а другорядні повинні їх захищати бо добровільно ніхто не буде. Цілий прошарок білякоритних ховається за спинами інших від війни.


Новини