Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жива сила та техніка у вогні: ЗСУ завдали по ворогові п'ять авіаударів – ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Жива сила та техніка у вогні: ЗСУ завдали по ворогові п'ять авіаударів – ВІДЕО

При цьому противник намагається відвоювати позиції, які були втрачені внаслідок настання ЗСУ

28 червня 2022, 08:04 comments1197
Поділіться публікацією:

У Снігурівському, Криворізькому та Бериславському районах українська авіація завдала щонайменше 5 ударів по скупченню ворога та його техніки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє на офіційній сторінці ОК "Південь" у Facebook.

Жива сила та техніка у вогні: ЗСУ завдали по ворогові п'ять авіаударів – ВІДЕО

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні наголошується, противник продовжує інженерне зміцнення рубежів оборони, ракетно-артилерійські обстріли та авіаційні удари по наших позиціях та мирних населених пунктах.

Парними та одиничними вертолітними ударами намагався відвоювати втрачене становище у районі Потьомкіного, Плотницького та Лупарєва на Херсонщині. Наші підрозділи не поступилися.

Штурмовики та багатоцільові вертольоти ЗСУ завдали п'яти авіаційних ударів по скупченню ворожої сили та військової техніки у Снігурівському, Криворізькому та Бериславському районах. Результати дорозвідуються. Ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань "відмінусовано" 18 рашистів, танк Т-72, самохідну гаубицю "Акація", автомобільну техніку та польовий склад боєприпасів у Херсонському районі.                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону: Кремль підтвердив участь президента Росії у важливому саміті G20.

Видання "Коментарі" повідомляло — удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла — що відомо на даний момент. У Кремлі підтвердили інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін справді позитивно відреагував на запрошення від президента Індонезії Джоко Відодо взяти участь у саміті країн "Групи двадцяти", який заплановано на листопад 2022 року. У цьому саміті також візьме участь президент України Володимир Зеленський. Він також підтвердив свою згоду взяти участь.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини