Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жителів звільненої Херсонщини закликають евакуюватися: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителів звільненої Херсонщини закликають евакуюватися: яка причина

Ярослав Янушевич закликав людей звертатися на “гарячу лінію” і поставитися до попередження максимально серйозно

13 листопада 2022, 23:30 comments1065
Поділіться публікацією:

Жителів зі звільненої території Херсонської області закликають евакуюватися. Адже є висока ймовірність ворожих обстрілів. Про це у Telegram повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Жителів звільненої Херсонщини закликають евакуюватися: яка причина

Жителів Херсонської області закликають евакуюватися (фото з відкритих джерел)

"На правобережній Херсонщині залишається висока ймовірність ворожих обстрілів. Російська армія, коли тікає, від безвиході починає воювати з мирними людьми. Ми це неодноразово бачили в багатьох звільнених населених пунктах", — повідомив голова ОВА.

Голова ОВА повідомив, що російська армія перед втечею серйозно зруйнувала об'єкти критичної інфраструктури, що забезпечують електро-, тепло- та водопостачання.

"Наполегливо рекомендуємо вам евакуюватися до більш безпечних регіонів. Команда Херсонської ОВА готова вам із цим допомогти", — сказав Янушевич, закликаючи людей звертатися на "гарячу лінію" і поставитися до цього максимально серйозно.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Зеленського розповіли, що чекатиме на окупантів, у разі повторного нападу з Білорусі чи РФ. Україна не втрачає час і готується до можливого повторного нападу російських загарбників із території Росії чи Білорусі, куди продовжують прибувати мобілізовані до РФ. На кордоні з Білоруссю Україна споруджує залізобетонний паркан із колючим дротом. Це не єдина перешкода на заваді несподіваних гостей. Перед високим парканом рів, перед ним насип – все заміновано. Як приклад того, що буде споруджено по всьому кордону з Білоруссю, Кирило Тимошенко продемонстрував результат роботи військових та будівельників у Волинській області, яка межує з Білоруссю. На Банковій акцентували увагу, що такі загородження мають бути не лише на Волині, а й у Рівненській, Житомирській та інших областях, що межують із Білоруссю та Росією.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини