Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що чекатиме на окупантів, у разі повторного нападу з Білорусі чи РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що чекатиме на окупантів, у разі повторного нападу з Білорусі чи РФ

В Офісі президента показали, як будують стіну та риють рів на кордоні з Білоруссю

13 листопада 2022, 21:00 comments1875
Поділіться публікацією:

Україна не втрачає час і готується до можливого повторного нападу російських загарбників із території Росії чи Білорусі, куди продовжують прибувати мобілізовані до РФ. На кордоні з Білоруссю Україна споруджує залізобетонний паркан із колючим дротом. Це не єдина перешкода на заваді несподіваних гостей. Перед високим парканом рів, перед ним насип – все заміновано. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

У Зеленського розповіли, що чекатиме на окупантів, у разі повторного нападу з Білорусі чи РФ

Україна серйозно зміцнює кордон із Білоруссю. Фото: Телеграм Кирила Тимошенко

Як приклад того, що буде споруджено по всьому кордону з Білоруссю, Кирило Тимошенко продемонстрував результат роботи військових та будівельників у Волинській області, яка межує з Білоруссю. На Банковій акцентували увагу, що такі загородження мають бути не лише на Волині, а й у Рівненській, Житомирській та інших областях, що межують із Білоруссю та Росією.

При цьому українські прикордонники уточнюють, що основні перешкоди на шляху можливого просування військ ворожих військ споруджені не безпосередньо на кордоні, а на відстані 5 км від кордону.

Варто зазначити, що українські прикордонники розповіли, що в Білорусі основна система інженерних споруд та загороджень знаходиться за 5 км від державного кордону.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини