Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жителів Тернополя та області попереджають про відключення світла: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителів Тернополя та області попереджають про відключення світла: яка причина

Жителів Тернополя та області можуть лишитися без світла через ворожі обстріли

17 жовтня 2022, 18:10
Поділіться публікацією:

17 жовтня, через атаки російських окупантів, у Тернополі та області можуть статися аварійні відключення світла. Мер міста  Сергій Надал повідомив, що люди можуть лишитися світла через пошкодження електромереж у сусідніх регіонах внаслідок обстрілів РФ.

Жителів Тернополя та області попереджають про відключення світла: яка причина

Відключення світла у Тернополі і області (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні ударами ракет пошкоджено енергетичне обладнання електромереж в сусідніх областях. На даний момент можуть бути аварійні відключення в Тернополі і області", — написав Надал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія масово атакувала Київ іранськими дронами. Вранці 17 жовтня у Києві було чути серію вибухів. Цю інформацію підтвердив мер столиці Віталій Кличко у телеграм. Як повідомив Кличко, був вибух у Шевченківському районі – у центрі столиці. Усі служби йдуть на місце. Глава Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що місто росіяни атакували дронами-камікадзе.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Україна готує "відповідь" на іранські дрони-камікадзе. В Україні анонсували появу на озброєнні ЗСУ боєприпасів, які здатні вражати цілі на відстані до 1000 км. На цьому етапі вже закінчується розробка 75-кілограмового снаряда. У заяві йдеться про те, що російські окупанти не вдасться посіяти паніку серед українців і зламати дух українського народу і тим більше перешкодити реалізації амбітних планів. "Укроборонпром" працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення. В офіційних повідомленнях практично нічого не йдеться про нові розробки, щоб не надавати ворогові додаткову інформацію. Проте це "нічого" чудово зарекомендувало себе на полі бою і допомагає українській армії перемагати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини