Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готує "відповідь" на іранські дрони-камікадзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готує "відповідь" на іранські дрони-камікадзе

В "Укроборонпромі" розповіли про нову розробку на тлі атаки на Київ у понеділок, 17 жовтня

17 жовтня 2022, 14:50 comments1703
Поділіться публікацією:

В Україні анонсували появу на озброєнні ЗСУ боєприпасів, які здатні вражати цілі на відстані до 1000 км. На цьому етапі вже закінчується розробка 75-кілограмового снаряда. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Укроборонпром".

Україна готує "відповідь" на іранські дрони-камікадзе

В Україні анонсували "відповідь" на іранські дрони-камікадзе. Фото: defence-ua.com

У заяві йдеться про те, що російські окупанти не вдасться посіяти паніку серед українців і зламати дух українського народу і тим більше перешкодити реалізації амбітних планів. "Укроборонпром" працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення. В офіційних повідомленнях практично нічого не йдеться про нові розробки, щоб не надавати ворогові додаткову інформацію. Проте це "нічого" чудово зарекомендувало себе на полі бою і допомагає українській армії перемагати.

"Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це "нічого" успішно працює на полі бою, а ще деяке "нічого" щоразу проходить успішні випробування", — повідомляє "Укроборонпром".

В "Укроборонпромі" анонсували появу на озброєнні ЗСУ нової розробки на тлі атаки на Київ у понеділок, 17 жовтня.

"Сьогодні Київ вкотре зазнав атак ударних безпілотників "Герань-2", відомих як Shahed 136. Більшість ворожих БПЛА були успішно знищені. На жаль, не всі", — наголосили в концерні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 17 жовтня у Люксембурзі збереться Рада Євросоюзу із закордонних справ . Він зокрема розгляне дев'ятий пакет санкцій проти РФ, яка продовжує агресію проти України. Які очікування від цієї зустрічі та взагалі від нового пакету санкцій? Що ще може зробити світ, щоб притягнути державу-агресор до відповідальності? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини