Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жителів однієї з областей України просять терміново евакуюватися: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителів однієї з областей України просять терміново евакуюватися: яка причина

Жителів Херсонщини просять евакуюватися, щоб допомогти військовим

27 вересня 2023, 19:10 comments1905
Поділіться публікацією:

Українців, що мешкають на тимчасово окупованих територіях лівого берега Херсонської області переконують евакуюватись на підконтрольні Україні території. Ця вимога має бути виконана, щоб  українські військові  могли вибити загарбника, не піддаючи небезпеці  мирних  мешканців.

 Жителів однієї з областей України просять терміново евакуюватися: яка причина

Людей закликають евакуюватися з Херсонської області (фото з відкритих джерел)

Цю інформацію  оприлюднено  в Telegram-каналі  очільника Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна. Він підкреслює, що в загарбників є підлою їх тактика — вони можуть використати   українців, як "живий щит".

"Для російської армії ви — "живий щит". Окупанти використовують підлу тактику, адже знають, що українська армія не воюватиме зі своїм народом", — наголошує голова Херсонської ОВА.

З цієї причини, жителів громад, які  знаходяться неподалік  вогневих рубежів, просять тимчасово  виїхати. Відразу після евакуації з тимчасово окупованих  територій потрібно  телефонувати до контактного центру Херсонської області: 0 800 101 102.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що представник ЗСУ закликав населення евакуюватися з одного з регіонів. Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв закликав жителів прикордонних районів Сумської області евакуюватися. 

За його словами, Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. Майже щодня прикордонні населенні пункти потерпають від обстрілів ворожих сил. Ворог гатить з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню

Серед населених пунктів Сумщини, які з прикрою періодичністю з’являються у щоденних зведеннях Генштабу, військові називають Писарівку, Білопілля, Юнаківку. Всі вони знаходяться в україно-російському прикордонні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини