Головна Новини Суспільство Війна з Росією Представник ЗСУ закликав населення евакуюватися з одного з регіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник ЗСУ закликав населення евакуюватися з одного з регіонів

Відповідну заяву зробив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв

29 червня 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв закликав жителів прикордонних районів Сумської області евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву генерал-лейтенанта в його офіційному телеграм-каналі.

Представник ЗСУ закликав населення евакуюватися з одного з регіонів

Зруйнована рашистами Сумщина

"Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. Майже щодня прикордонні населенні пункти потерпають від обстрілів ворожих сил. Ворог гатить з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, — заявив Сергій Наєв. -  Перебуваючи в одному з населених пунктів, особисто переконав родину похилого віку терміново виїхати, тому що була безпосередня небезпека. Я закликаю всіх громадян, які мешкають у прикордонних районах Сумщини, виїхати. Влада на місцях знає алгоритми і шляхи евакуаційних заходів".

- Будь ласка, виїжджайте для того, щоб зберегти своє життя! А Сили оборони продовжать боронити українську землю. Разом переможемо, — також закликав командувач Об’єднаних сил ЗСУ.

Серед населених пунктів Сумщини, які з прикрою періодичністю з’являються у щоденних зведеннях Генштабу, військові називають Писарівку, Білопілля, Юнаківку. Всі вони знаходяться в україно-російському прикордонні.

Тим часом, у Росії повідомили, скільки українських дітей отримали в РФ "попередню опіку". Одним із ключових звинувачень Росії у скоєнні військових злочинів в Україні є насильницький вивіз українських дітей та подальше їх усиновлення до РФ.

Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну. Сліди використання цього пристрою побачили на обличчі Байдена.

А У Кремлі відреагували на можливий арешт російського генерала Суровікіна. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на питання щодо можливого затримання російського генерала Суровікіна, який міг знати про повстання Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини