Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жінка, яка пережила російське бомбардування пологового будинку в Маріуполі підтримала Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яка пережила російське бомбардування пологового будинку в Маріуполі підтримала Путіна

Уродженка Маріуполя Маріанна Вишемирська, якій вдалось врятуватись від авіаційного бомбардування армії РФ поширює російські наративи.

21 січня 2024, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У березні 2022 року російська армія обстріляла пологовий будинок У Маріуполі. Тоді весь світ облетіли фотографії вагітної Маріанни Вишемирської, яка вижила після авіабомбардування. Згодом жінку евакуювали до іншої лікарні, де вона народила. Однак тепер Вишемирська закликає голосувати за Путіна та підтримує російського президента на виборах.

Жінка, яка пережила російське бомбардування пологового будинку в Маріуполі підтримала Путіна

Маріанна Вишемирська підтримала Путіна. Фото з відкритих джерел

Після того, як уродженку Маріуполя врятували та допомогли з пологами, вона виїхала до Росії, де стала колаборанткою та агітатором Володимира Путіна на президентських виборах у РФ. Про це вона написала у соціальних мережах, де опублікувала фотографію з підписом підтримки російського президента.

"Вчора був Хрещенський святвечір, і так склалися обставини, що саме в цей день я знайшла час вирушити до пункту збору підписів, щоб підтримати Путіна як кандидата в президенти Росії. Як прийнято, у Хрещенський вечір загадують бажання. Виходить, що і я загадала, і навіть підписалася", — пише уродженка Маріуполя в соціальних мережах.

Колаборантка пояснила, що для неї "вибір очевидний" і вона "не бачить причин щось змінювати". 

"Зараз, попри санкції та всі проблеми, Росія динамічно розвивається. Захищає своїх громадян і працює над тим, щоб завтра було краще, ніж учора", — пише Вишемирська та додає, що підтримує діяльність Путіна.

Крім того, Маріанна Вишемирська активно веде свої соціальні мережі, де просуває російські наративи та пропаганду про те, що "Україна 8 років бомбила Донбас".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти зізнались, для чого їм потрібна війна проти України.

Також "Коментарі" писали про Росію, яка звернулась по допомогу до Казахстану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 січня 2024, 15:22

В порівнянні з нашим юдейцем навіть таке зло як Путін буде янголом.


Новини