Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські пропагандисти зізнались, для чого їм потрібна війна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти зізнались, для чого їм потрібна війна проти України

Росія хоче використати населення України як гарматне м'ясо у майбутніх війнах проти НАТО.

21 січня 2024, 09:55 comments1045
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній "міністр інформації ДНР" Данило Безсонов пояснив, як Росія хоче використати українців у війні. За його словами українське населення потрібно Росії, як "мобілізаційний ресурс" для майбутньої війни з НАТО. 

Російські пропагандисти зізнались, для чого їм потрібна війна проти України

Російський пропагандист Данило Безсонов. Фото з відкритих джерел

В ефірі одного з російських пропагандистських шоу Безсонов розповів, як Росія використає український народ, якщо здобуде перемогу.

"Українці – це наш мобілізаційний ресурс у майбутній війні з НАТО. Це досвідчений мобілізаційний ресурс", — заявив Данило Безсонов.

Український журналіст Денис Казанський відреагував на слова Безсонова та пояснив, що це важливе зізнання з російського боку.

"Воно розвіює останні ілюзії, якщо вони у когось ще лишились. Якщо хтось сподівався, що давайте здаємося Росії, щоб люди не гинули, "худий світ кращий за війну", нарешті це все закінчиться, то ось – не закінчиться… тільки почнеться. Як тільки Росія закінчить війну з Україною, вона буде починати наступну, де українців збираються використати як розхідний матеріал замість себе", — вважає Казанський.

Журналіст наводить приклад Донбасу 2022 року, коли деякі мешканці цього регіони раділи, що Путін визнав "ДНР" та почав повномасштабне вторгнення в Україну. Однак виявилось, що на новому етапі війни мешканці Донбасу стали основним розхідним матеріалом. Таким чином, за словами Казанського, ЄС та НАТО мають реагувати на це, адже в майбутньому Росія може почати війну проти членів цих організацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Інститут вивчення війни проаналізував геодані та заявив про захоплення росіянами села на Харківщині.

Також "Коментарі" писали, що у Держдумі РФ назвали неочікувану причину війни в Україні. Російський політик В'ячеслав Володін заявив, що Росія змогла нібито "зупинити третю світову війну" своїми військовими діями в Україні. Крім того, спікер Держдуми РФ додав, що це робиться для захисту Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини