Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Жест доброї волі»: окупанти розпочали евакуацію з Луганська
commentss НОВИНИ Всі новини

«Жест доброї волі»: окупанти розпочали евакуацію з Луганська

Натомість російські військові на лінію дотику відправляють мобілізованих росіян

24 січня 2023, 08:20 comments1937
Поділіться публікацією:

На Донбасі наразі російським загарбникам дуже неспокійно. Саме тому загарбникам довелося розпочати евакуацію військових із тимчасово захопленого Луганська. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

«Жест доброї волі»: окупанти розпочали евакуацію з Луганська

Луганськ. Фото: з відкритих джерел

Крім цього, Генштаб ЗСУ повідомляє, що в низці населених пунктах, які все ще залишаються окупованими, стає все менше російських військових.        

"За наявною інформацією, російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію Російської Федерації сімей військовослужбовців 2 армійського корпусу збройних сил РФ", — йдеться у новому зведенні.

Також Генштаб повідомляє, що протягом 10 днів в окремих населених пунктах Луганської області відзначається зменшення кількості особового складу противника. Крім того, професійні військові РФ бояться виходити з тилу. Вони намагаються уникнути перебування біля ліній, де тривають запеклі бої. Замість себе кадрові російські військові відправляють слабо навчених мобілізованих росіян, які не можуть чинити опір наказам.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Німеччина обіцяє, але танки Україні не дає: як пояснити таку поведінку – чи будуть зрушення. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з Віктором Орбаном провели роботу: Угорщина передумала блокувати новий транш військової допомоги Європейського Союзу Україні.

Раніше "Коментарі" писали – російській армії дуже важко: у Путіна поскаржилися на інтенсивність боїв в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини