Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Зерновий коридор": у розвідці розповіли, чи є військові загрози для України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зерновий коридор": у розвідці розповіли, чи є військові загрози для України

19 липня в Стамбулі було підписано чотиристоронню угоду

22 липня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:

"Зерновий коридор", який відкрили через Чорне море, не несе військових загроз для України. Таку заяву зробив начальник Головного управління розвідки Кирил Буданов під час загальнонаціонального телемарафону.

 "Зерновий коридор": у розвідці розповіли, чи є військові загрози для України

Буданов заявив, що рф не зможе використати "зерновий коридор" для нападу на Україну (фото з відкритих джерел)

 Він заспокоїв українців та заявив, що рф не зможе використати "зерновий коридор" для нападу на Україну.

"З військової точки зору ми не бачимо загроз. Тобто, якщо хтось думає, що Росія зможе під приводом роботи коридору висадити десант, то це абсолютно нереально. Є пророблений фарватер, судна будуть рухатися виключно по цьому фарватеру. Жодна ділянка узбережжя, крім згаданого фарватеру, не буде розміновуватися", — зазначив він.

Керівник української розвідки розповів, що ракетні комплекси на березі моря не дозволять російському десанту висадитися на нашій землі. Також він підкреслив, що Україна відстояла свої інтереси на 100% при підписанні угоди про "зерновий коридор". 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про  зернову угоду. Україна, Туреччина та ООН підписали угоду про експорт зерна. Свої підписи поставили міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, міністр оборони Туреччини Хулусі Акар та генсек ООН Антоніу Гутерреш. Аналогічний документ окремо, але вже з Росією підписали представники Туреччини, ООН. Народний депутат Верховної Ради України IX скликання (фракція "Слуга Народу"), член Аграрного комітету Дмитро Соломчук позитивно оцінює підписану Україною угоду з Туреччиною та ООН. Як і те, що російського підпису під ним немає, оскільки росія уклала дзеркальну угоду – також із Туреччиною та ООН.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини