Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський звернувся до українців за кордоном: про що попросив
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до українців за кордоном: про що попросив

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українських біженців та закликав їх допомагати відновлювати країну.

11 червня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський закликав українців, які перебувають за кордоном приїхати в Україну та допомогти з відновленням держави. За словами президента, влада не буде нікого примушувати, але країні потрібна допомога.

Зеленський звернувся до українців за кордоном: про що попросив

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський здійснив візит до Німеччини, де виступив на конференції з відновлення України. Під час своєї промови президент звернувся з закликом до українців, які перебувають за кордоном.

"Сьогодні ми не можемо нікого примушувати, але скажу відверто, ми б підтримали рішення, якщо б сьогодні ті, хто хочуть, могли б приїхати в Україну і допомогли відновлювати державу. Є напрямки, над якими треба працювати сьогодні, є люди, які залишилися без домівок, їм потрібна допомога, потрібні робочі руки", – сказав Зеленський.

За словами президента, основне відновлення України почнеться після закінчення війни. Зеленський вважає, що тоді до України повернуться більшість її громадян, які знаходяться за межами країни через російську агресію.

"Впевнений, що після закінчення війни усі повернуться, щоб відновлювати нашу державу, будуть робочі місця, буде безпека, буде велика мотивація", — наголосив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів про дії, які мають зробити українські партнери, щоб ЗСУ викинули росіян з території України.

Також "Коментарі" писали про президента Польщі Анджея Дуду, який підписав новий закон, який змінює допомогу для українських біженців. Таким чином біженцям з України продовжили термін перебування в Польщі, але ввели деякі обмеження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини