Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, що мають зробити союзники, щоб Україна викинула росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що мають зробити союзники, щоб Україна викинула росіян

Володимир Зеленський вважає, що Україна за підтримки західних партнерів може звільнити свої території від російської окупації.

11 червня 2024, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський закликав партнерів надати "усю зброю", щоб Сили оборони змогли "викинути росіян" з українських територій. За словами президента, в Україні триває мобілізація, тому західної зброї має вистачати для усіх солдатів.

Зеленський розповів, що мають зробити союзники, щоб Україна викинула росіян

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський виступив на відкритті конференція з питань відновлення України, яка проходить у Берліні. Під час виступу президент вказав, що настав час, аби Захід передав Україні всю зброю для війни проти Росії.

"Чи не настав той момент, щоб партнери дали нам усю ту зброю, щоб ми могли викинути росіян? Настав", — сказав Зеленський.

На додаткове питання, чи вистачить Україні військових, аби за допомогою західної зброї вести війну проти Росії та виграти росіян, Зеленський ствердно відповів, вказуючи, що в країні триває процес мобілізації.

"Я абсолютно тверезо на це дивлюсь, тому що мобілізація у нас іде через стан військовий, через стан війни і йде з першого дня. Я бачу, що це питання є у суспільстві. Безумовно, не перший день війни. Але якщо ми хочемо зберегти нашу державу, то треба її відстоювати", — відповів президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів про провал армії Путіна на одному з напрямків на сході країни.

Також "Коментарі" писали про заяву нардепа у якому він повідомив про реальну цифру військовозобов'язаних, яких мобілізують. За його словами це не 500 тис., як говорили раніше. Причину зміни чисельності мобілізованих народний депутат пояснив "аудитом Сирського" та зміною головнокомандувача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини