Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський зробив заяву про деокупацію Криму та Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про деокупацію Криму та Донбасу

Володимир Зеленський вважає, що Крим уже чекає на деокупацію, а з Донбасом буде дуже складно

30 листопада 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

Окупований росіянами Крим швидше за все звільнити буде легше, ніж Донбас. Йдеться не лише про деокупацію територій, а й про ментальне повернення людей до України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спілкування з миколаївськими студентами зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зробив заяву про деокупацію Криму та Донбасу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Може так статися, що ми території повернемо раніше, ніж цих людей. Так може бути. Наприклад, якщо ми беремо Донбас, люди живуть там 10 років, живуть в іншому просторі і це довгий процес. Може бути по-різному. Я вважаю, що складніше з Донбасом. Мені партнери колись казали: вам буде майже неможливо повернути Крим і дуже складно повернути Донбас. А на мою думку, якщо ми говоримо про людей, все одно території повертаються з людьми, якщо люди не хочуть — буде дуже складно" , — висловився президент.

На його думку, повернути жителів окупованого Донбасу ментально буде складніше, оскільки в регіоні 10 років тривали бойові дії, була контактна лінія. Крім того, багато сепаратизму, частина людей пройшла війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — видання The Economist, яке підірвало інформаційний простір на початку листопада матеріалами з головкомом ЗСУ Валерієм Залужним, видало нову резонансну статтю про Україну. У ній, серед іншого, йдеться про розбіжності між політичним та військовим керівництвом нашої країни, а також падіння рейтингу президента Володимира Зеленського. Останнім часом справжню інформаційну атаку на Залужного розгорнула нардеп із фракції "Слуга народу", заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безуглая. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" розмови про ймовірний розкол у військово-політичному керівництві України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини