Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський заявив, що Україна відповість "нелюдам з Росії" за ракетні удари по цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що Україна відповість "нелюдам з Росії" за ракетні удари по цивільних

Володимир Зеленський заявив, що "виродки з Кремля" демонструють цинізм коментуючи удари Росії по Україні.

8 липня 2024, 15:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський заявив про відповідь на масований ракетний удар по Україні, який Росія завдала 8 липня влучивши по житлових будинках, дитячій лікарні та іншій цивільній інфраструктурі. Президент назвав реакцію Росії цинічною на їх атаку по Україні.

Зеленський заявив, що Україна відповість "нелюдам з Росії" за ракетні удари по цивільних

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський під час виступу на пресконференції у Варшаві з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском заявив, що українські сили оборони дадуть відповідь на російські удари.

"Я вдячний усім українцям, які почали викладати відео, де видно, конкретно видно прямий ракетний удар, яким було поранено й вбито багато людей в Україні сьогодні. Безперечно, все, що знищили ці терористи, ми відновимо. Безперечно, ми відповімо цим нелюдам з Росії", — сказав Зеленський.

Президент також назвав російське керівництво "виродками" через їх цинічну реакцію на рекетний удар по дитячій лікарні. За словами Зеленського, Росія хоче переконати, що нібито Україна вдарила по лікарні "Охматдит" в Києві засобами ППО, замість того, щоб визнати, що це "їхній розрахований удар".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як українські лідери відреагували на російську ракетну атаку по Україні. Крім того, з'явились перші реакції українських міжнародних партнерів на ракетний удар Росії по дитячій лікарні в Києві. Дипломати з різних країн назвали російську агресію терором проти українського народу та зауважили на необхідності посилити підтримку України.

Також "Коментарі" писали, що у Росії цинічно заявили, що під час масованого удару по Україні було досягнуто усіх цілей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини