Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заявили, що у війні проти України є лише два сценарії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що у війні проти України є лише два сценарії

Ця війна не має жодного компромісного рішення, говорить радник голови ОП Подоляк.

22 липня 2023, 15:00 comments1872
Поділіться публікацією:

Якщо Москва не програє у війні проти України, людству варто одразу ж готуватися до того, що світ накриє глобальна дестабілізація і через деякий час Росія продовжить спроби знищення демократії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналістці Юлії Литиніній висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського заявили, що у війні проти України є лише два сценарії

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"У цієї війни немає ніякого компромісного рішення. ... У цієї війни, якщо ось уже говорити про дійсно фінал, є два рішення. Перше – виграш України і, відповідно, ми тоді повертаємося до певних правил, міжнародного права. Тоді ми з вами розуміємо, як цей світ далі розвивається. Друге – Росія не програє, вона не захопить Україну, але не програє", – вважає Подоляк.

На думку радника, тоді на Україну чекає чергова лінія поділу, чергові домовленості у форматі "Мінськ 3.0" та підготовка до наступного етапу війни.

"Якщо ми ось цей сценарій обираємо, тоді справді важлива мілітаризація, і Росія йтиме на мілітаризацію. … Росія почне красти якісь зразки техніки. Вона закуповуватиме десь, спробує обійти санкції. Ось це – важка ситуація. Ця ситуація буде через 5-6 років буде реалізована у третьому етапі війни", – упевнений він.

У цьому випадку, вважає Подоляк, Росія також активізує зусилля, спрямовані на дестабілізацію у різних регіонах. Паралельно Росія інвестуватиме гроші в агресивні країни, маленькі країни, щоб вони провокували локальні конфлікти, щоб в Африці, наприклад, породжувати ті чи інші імміграційні хвилі.

"(Ред. — Росія) фінансуватиме, умовно кажучи, терористичні атаки по європейських країнах. Фінансуватиме, умовно кажучи, ультраправі абсолютно відморожені партії, які матимуть виходити на вулиці і вимагати антимігрантські закони. ... Після цього буде дика політика, і вже не до України буде і не до третього етапу війни. Коли ти будеш не 5% від бюджету, а 15% інвестувати, це трошки інша ситуація з точки зору кількості ексцесів, які будуть зливатися в повноводну річку, яка знесе абсолютно точно демократію як систему. Є два сценарії і можна вибрати будь-який", – додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступ ЗСУ: ЗМІ дізналися, що викликає занепокоєння союзників України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини